

**NAPA SAFETY SUMMIT 2024** 

We warmly welcome you to

## NAPA

# Safety Summit 2024

After the roaring success of our 2023 summit in Finnish Lapland, we're organizing our second NAPA Safety Summit this year in June. Here are the exciting details:

Date: 10 - 13 June 2024
 Location: Saimaa (Lake District), FINLAND
 Venue: Järvisydän Resort. (Venue Website) (Google Maps)

You can find more information on our <u>website</u>. If you haven't already, use the registration link below.

#### <u>REGISTER HERE →</u>

### Participants in NAPA Safety Summit 2023





NAPA SAFETY SUMMIT 2024

## **Initial Agenda and Session Details**

Date / Time	Торіс	Presenters/ Participants	Details		
DAY	DAY 0: June 10, 2024: From Helsinki to Saimaa				
13:00- 17:30	Travel from Helsinki to Järvisydän Resort, Saimaa (event venue)	<u>Note</u> : You are	<ul> <li>NAPA will organize transportation from Helsinki to the venue and back. If you forgot to opt in via the registration form, no worries. OPT IN NOW →</li> <li>Pick-up locations and time:</li> <li>1) <u>NAPA Helsinki Office</u> – 13:00 (approx.)</li> <li>2) <u>Helsinki-Vantaa Airport</u> – 14:00 (approx.)</li> </ul>		
19:00- 22:00	Opening dinner	Organized by NAPA	Served at venue -Järvisydän Resort's Restaurant Piikatyttö		
DAY 1: June 11, 2024: FULL-DAY SESSIONS					
7:30- 9:00	<b>Breakfast</b> (90 mins)	Organized by NAPA	Served at Järvisydän Resort's Breakfast hall		
9:00- 9:15	Opening Note (15 mins)	Esa Henttinen, EVP, NAPA Safety Solutions.	Summit Opened! Introductory words from NAPA Safety Solutions' Executive Vice President – Esa Henttinen.		
9:15- 10:00	Opening address (45 mins)	Minna Kivimäki, Permanent Secretary at	Ms. Minna Kivimäki, Permanent Secretary at Ministry of Transport and Communications,		



		Ministry of Transport and Communications, Finland	Finland will give the opening note address. Topic TBD
10:00- 11:00	<b>Session 1</b> (60 mins)	NAPA in 2024	Short introductions and updates from all our Product Owners, Development and Account Directors on: New and upcoming solutions and features – for both onboard systems and shoreside solutions.
11:00- 11:15	Take a coffe	e <b>e break</b> or answer yo	our urgent emails. (15 mins)
11:15- 12:15	<b>Session 2</b> (60 mins)	NAPA on shoreside Intro: NAPA Expert: Sami Koponen Success Case 1: Carnival Maritime GmbH: Justus Eckhardt Success Case 2: Virgin Voyages: Catherine Emo	A session on making the most of NAPA tools on shoreside: • A quick intro to NAPA Fleet Intelligence (the lesser-known modules) • Case 1: How the new Carnival Maritime Group FOC in Hamburg is using NAPA solutions. • Case 2: Virgin Voyages topic -TBA • Q&A
12:15- 13:15	Lunch (60 mins) - Organized by NAPA		
13:15- 14:00	<b>Session 3 /</b> 4 (45 mins)	Parallel sessions	<b>Take your pick.</b> Both sessions will repeat on Day 2 so that you don't miss out on anything:
		Session 3: <b>NAPA Expert:</b> Tuomas Häkkinen, Account Director -	Session 3: In-depth Demo: NAPA Stability for Ferries - practical usage onboard



		Ferry, NAPA Safety Solutions. Session 4: <b>NAPA Expert:</b> Sami Koponen, Product Owner, NAPA Fleet	Session 4: Intro to making the most of NAPA data onshore in Fleet intelligence with Analyzer and Custom Reports
		Intelligence	
14:00- 14:45	<b>Session 5 /</b> 6 (45 mins)	Parallel sessions Session 5: NAPA Expert: Tommi Vihavianen, Director of Development	<b>Take your pick.</b> Both sessions will repeat on Day 2 so that you don't miss out on anything: Session 5: <b>In-depth Demo</b> : Permit to Work - learn your way around this new tool & influence future improvements.
		Session 6: NAPA Expert: Emmi Helanne, Product Owner, NAPA Stability	Session 6: Workshop: What should be the next stability feature?
14:45- 15:45	Coffee Break / Networking / Head to our Demo Stations (60 mins)		
15:45- 16:45	<b>Open Mic</b> (60 mins)	Moderated by NAPA	<b>Candid Q&amp;A and Feedback session</b> : The platform is all yours! Feel free to ask any questions you might have and/or ideas on emerging topics you'd like to share and sound- board with industry peers.
16:45- 19:00	Outdoor Activity	Organized by NAPA	TBD
19:00- 20:00	Spa and Sauna + Get	Organized by NAPA	Relax at Kuru Spa and get ready for the evening



	Ready for dinner.		
20:00- 22:00	<b>Dinner</b> and get- together	Organized by NAPA	Dinner at Järvisydän Resort
22:00- 00:00	<b>More drink</b> s and networking	Organized by NAPA	Järvisydän Resort bar
DAY 2	2: June 12,	2024: FULL-DAY	SESSIONS
7:30- 9:00	<b>Breakfast</b> (90 mins)	Organized by NAPA	Served at Järvisydän Resort's Breakfast hall
9:00- 9:15	<b>Opening</b> Note (15 mins)	Esa Henttinen, EVP, NAPA Safety Solutions.	Day Opens! Previous day's summary and today's agenda from NAPA Safety Solutions' Executive Vice President – Esa Henttinen.
9:15- 10:00	<b>Keynote address</b> (45 mins)		Dr. Sascha Pristrom, Head, Marine Technology and Goal-Based Stan dards from IMO's Maritime Safety Division will deliver the keynote address. Topic: TBA
10: 00- 11:30	<b>Session 7</b> (90 mins)	<b>Special Panel Roundtable:</b> Environmental Reporting and Compliance	Panel roundtable on "Decoding compliance & sustainability reporting in a rapidly evolving maritime sector." • Perspective from: • Green Finance Expert - TBA • Marine Insurance Expert - TBA • Ship building Expert - TBA • Emission Compliance Expert - <u>Risto-Juhani Kariranta, AHTI</u> • Port Regulations Expert: TBA



			• Low-Emissions Fuel Producer - <u>Neste</u>
			• Q&A
11:30- 11:45	Take a coffe	ee break or answer y	our urgent emails. (15 mins)
11:45- 12:45	Session 8	OPEN SLOT	TBA: Feel free to make suggestions.
12:45- 13:45	Lunch (60 m	nins) - Organized by N	ΑΡΑ
13:45- 14:30	<b>Session 3 /</b> 4 (45 mins)		<b>Take your pick</b> . Both sessions also take place on Day 1 so that you don't miss out on anything:
		Session 3: NAPA Expert: Tuomas Häkkinen, Account Director - Ferry, NAPA Safety Solutions.	Session 3: In-depth Demo: NAPA Stability for Ferries - practical usage onboard
		Session 4: <b>NAPA Expert:</b> Sami Koponen, Product Owner, NAPA Fleet Intelligence	Session 4: Intro to making the most of NAPA data onshore in Fleet intelligence with Analyzer and Custom Reports
14:30- 15:15	<b>Session 5 /</b> 6 (45 mins)	Parallel sessions Session 5: NAPA Expert: Tommi Vihavianen,	Take your pick. Both sessions also take place on Day 1 so that you don't miss out on anything: Session 5: In-depth Demo: Permit to Work - know your way around this new tool & influence future
		Director of Development Session 6:	improvements.



		<b>NAPA Expert:</b> Emmi Helanne, Product Owner, NAPA Stability	Session 6: Workshop: What should be the next stability feature?	
15:15- 16:00	Coffee Breal	< / Networking / Hea	<b>id to our Demo Stations</b> (45 mins)	
16:00- 16:45	<b>Open Mic</b> (45 mins)	Moderated by NAPA	<b>Candid Q&amp;A and Feedback session</b> : The platform is all yours! Feel free to ask any questions you might have and/or ideas on emerging topics you'd like to share and sound- board with industry peers.	
16:45- 17:00	<b>Closing</b> Notes (15 mins)	Esa Henttinen, EVP, NAPA Safety Solutions.	Summit Closes! Wrap-up words from NAPA Safety Solutions' Executive Vice President – Esa Henttinen.	
17:00- 19:00	Spa and Sauna + Get ready for dinner	Organized by NAPA	Relax and enjoy a longer time at Kuru Spa and get ready for the Gala Dinner	
19:00- 22:00	<b>Gala Dinner</b> and get- together	Organized by NAPA	Gala Dinner onboard <u>Steamship S/S Saaristo</u>	
22:00- 00:00	<b>More drinks</b> and networking	Organized by NAPA	Järvisydän Resort bar	
DAY 3	DAY 3: June 13, 2024: Back to Helsinki			
7:30- 9:00	Breakfast (90 mins)	Organized by NAPA	Served at Järvisydän Resort's Breakfast hall	



10:00- 14:30	Travel back to Helsinki	Organized by NAPA <u>Note:</u> You are advised to book a late evening flight back from Helsinki to your home destination.	<ul> <li>NAPA will organize transportation from Saimaa back to Helsinki. If you forgot to opt in via the registration form, no worries. OPT IN NOW →</li> <li>Drop-off locations and time:</li> <li>1) <u>Helsinki-Vantaa Airport</u> – 14:00 (approx.)</li> <li>2) <u>NAPA Helsinki Office</u> – 14:30 (approx.)</li> </ul>
-----------------	----------------------------	---	--

### We look forward to welcoming you to the Summit.